• RECEPT VAN DE WEEK #WEEK51

  • Nog één weekje. En dan is het Kerst. Lees: dan ga je veel eten. En heel veel drinken. Daarom doen we deze week even gezond!

    Zoete aardappel bowl 

    Benodigdheden:
    - Zoete aardappels
    - Verse bladspinazie
    - Rode ui
    - Tahin
    - Citroen
    - Olijfolie
    - Peper en zout

    Bereiding:
    - Verwarm de oven voor op 200 graden
    - Was de zoete aardappels goed schoon en snijd ze in plakjes
    - Snijd de ui in partjes
    - Leg wat bakpapier op een ovenplaat, leg de aardappel en de ui hierop en bak ongeveer 25 minuten in de oven
    - Maak ondertussen een sausje van tahin, sap van de helft van de citroen, en klein beetje olijfolie en een beetje peper en zout. 
    - De laatste drie minuten leg je de spinazie op de aardappel en ui. Bak even mee totdat het slinkt.
    - Haal de overplaat uit de oven, verdeel over twee kommen en giet de saus er overheen. Klaar! Eet smakelijk! 


    © Chicks Love Food

Gerelateerd