• Alle UFO's en aliens op een stokje...

  • Zin om de komende drie uur een potje te verdwalen op het internet? Mooi. Dan hebben wij namelijk een nieuwe Google zoekterm voor je: Area 51. Sommigen van jullie zullen dit kennen. En sommigen niet. Ik behoorde twee weken terug nog tot de groep die Area 51 niet kende. En nu gelukkig wel want deze shit is intrigerend as fuck. Informatie zoeken met een passie.

    Hopelijk ben je inmiddels al een beetje benieuwd wat Area 51 is. Komt ie: dit is een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht gelegen in de woestijn van Nevada. Ha! Lekker boeiend zul je denken. Dat snap ik. Maar er is meer. In Area 51 schijnen namelijk aliens opgeslagen te zijn die de CIA verbergt voor de rest van de wereld. De Amerikaanse overheid heeft het bestaan van Area 51 lang ontkend. Uiteindelijk zijn er toch enkele malen papieren naar buiten gekomen met informatie over wat er op deze mysterieuze plek gebeurt. Zo is Area 51 een testgebied voor geavanceerde, militaire (spionage)vliegtuigen. Ook wordt het gebruikt voor súpergeheime militaire projecten en worden er onderdelen voor de ruimtevaart gecreëerd. Spannend.

    Maar veel mensen geloven dit niet. Er zijn meerdere oud werknemers van Area 51 die naar buiten hebben gebracht dat er op deze plek aliens en UFO’s zijn opgeslagen voor onderzoek. En nu is het dus een bedevaartsoord voor iedereen die zijn of haar eigen ruimtevaartonderzoeker speelt. Want bij Area 51 zijn, volgens de tamtam, speciale aanvliegroutes voor aliens vanuit de ruimte. Er zijn meerdere malen foto’s uitgelekt van deze aliens en hun ruimteschepen. Yes. De aliens zouden sneller kunnen reizen dan het licht. Hoe cool is dat! Onze ruimtevriendjes zullen wel in een scheur liggen als ze de snelheid van onze tantoetrage Boeings vernemen.

    Vorige week kwam naar buiten dat Schotland zijn eigen Area 51 heeft. Kwispel, kwispel. Ook hier zijn namelijk documenten uitgelekt. Spanning en sensatie alom. Je snapt dus dat Area 51 je nieuwe Inspector Gadget-project wordt. Vergeet niet de filmpjes op YouTube bij je onderzoek te betrekken. Iets met loslopende aliens in verboden gebied… 

Gerelateerd