• Battle of the blondjes | Grammy's 2017

 • Pak er een glaasje Lemonade bij, want stop. It's Grammy's time! Adele en Beyoncé hebben allebei gouden keeltjes. Maar ééntje kan er naar huis met de meeste gouden beeldjes. De battle of the blondjes is aan. 

  Alle ogen zijn gericht op Beyoncé. Niet zo gek, want om zo’n buik kun je moeilijk heen. Vooral als ‘ie met meer glitterslingers is behangen dan de gemiddelde kerstboom. Maar goed. Je bent Queen B of je bent het niet.

  En het houdt niet op bij de buik van Beyonce, Beyoncé, Adele en de alle beeldjes van Adele. En hadden we al Beyoncé gezegd? De Moeder Maria van de hiphop hijst zichzelf in gouden zwangerschapslingerie en geeft een perfect optreden weg. Een soort stoelendans 2.0.

   

  Ondertussen tikt Rihanna een paar slokjes weg in haar diamanten drinkbeker en blijkt Cee Lo Green in een pot met goudverf te zijn gevallen. De Karwei belde. Of hij die wel nog even wil betalen. Echt, er gebeurt zo veel off stage dat je bijna vergeet dat er ook nog prijzen worden uitgedeeld.

  Hello from the other side

  Adele neemt Grammy nummer ‘het houdt niet op, niet vanzelf’ in ontvangst. En ze pakt gelijk een Mean Girls-momentje. Want wat moet Beyoncé nog meer doen om ‘Album van het jaar’ te krijgen? Die verdient minstens de helft van haar Grammy. Dus krak. De award doormidden. Net zoals ons hart. Man, wat een liefde.

   

  Iedereen vergeeft het Adele dan ook als haar ode aan George Micheal niet zo wham is. Een beetje vals hier en daar. Maar goed. De Grammy’s zijn toch al in the pocket.

  Verder likt ook Lady Gaga een keer aan de microfoon en gaan er heel wat kleren uit op het podium. Het is een nacht die je normaal echt alleen in films ziet.

   

  Zeg jij daar, Becky with the good hair. Grammy’s gemist? Vanaf zaterdag 18 februari kun je een week lang de hele show terugkijken op Uitzending Gemist.

Gerelateerd