• De app die elke wanhopige dronken chick zou moeten gebruiken.

  • Het bestaat dus. Een app die je tegen jezelf beschermt. Als je daar zelf niet meer toe in staat bent. Eentje die je heel wat ‘fuck, was dit nou weer nodig?’ en ‘ik ga nooit meer drinken’ momentjes gaat besparen.

    Je ex is niet voor niks je ex. Maar na een paar biertjes te veel, lijkt het toch altijd een bijzónder goed idee om ‘m te bellen. Vijf keer. Binnen tien minuten. Of nog erger: als je de dag erna ziet dat je gebeld hebt. Een gesprek van twee minuten hebt gevoerd. Maar geen fláuw idee hebt waarover.

    Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je telefoon gewoon thuis te laten. Wel zo gezellig. En dan voorkom je dit soort situaties. Maar op zich is het een fijn idee om iemand te kunnen bellen als je in een sloot ligt. Als je van je fiets bent gevallen en drie voortanden mist. Of als je wil weten of er om 5 uur ’s nachts nog vrienden in een andere kroeg zijn.

    Voor deze situaties is Drunk Mode ontwikkeld. Die je nuchtere jij is, als je dat zelf niet meer bent. De app laat je precies zien waar je vrienden zijn. Het traceert je stappen van afgelopen nacht. Het laat je zien waar de leuke feestjes zijn. Het helpt je de weg naar huis te vinden. Ennn het zorgt er dus voor dat je 'bepaalde personen' niet kan bootycallen. 

    Van tevoren stel je in wie je hoe lang niet mag bellen. Probeer je het op een niet zo helder moment toch? Dan vertelt de app je precies wat je moet horen. 


Gerelateerd