Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

De Grote Zomer Space-horoscoop

13-07-2017
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Festivalbeer header BNN
Jij gaat lekker spacen deze zomer. Wij zien het in de sterretjes in je ogen. Of moeten we zeggen: schoteltjes? En die leipe planeten schotelen je heel veel moois voor deze festivalweken. Ga jij hard of verdwaal jij in je eigen wondere wereld?
Rammer
21 maart t/m 20 april
Saturnus draait er niet om heen. Net zoals jij. Jij ragt en ramt je door alle festivals. Is er een feestje waar jij níet bent deze zomer? Jij gaat hard en jij gaat keilekker!
Schminkstier
21 april t/m 21 mei
Strak staan, daar doe je niet aan. Het enige likje dat jij neemt, is een likje schmink. Jij staat vooraan in de rij om je met glitters te laten bestrooien. Alles heb je over voor die perfecte festivalfoto.
Fashiontweelingen
22 mei t/m 21 juni
Deze zomer kom jij uit de kast. Uit de kledingkast dan. Het modderveld is jouw catwalk. Ze weten het niet, maar de kudde bezopen dieren voor de barkraam staan front row bij jouw fashionshow. Van top tot natte sneaker: jij ziet er elk feestje fantastisch uit. 
Kauwkreeft
22 juni t/m 23 juli
Wat kreeften doen met hun scharen, doe jij met je kaken. Je klapt je wangen rood! Vergeet je tussendoor ook niet wat van die andere pilletjes te slikken? Je weet wel, die waar ‘vitamine C’ op staat? Dan houd je het elk festival vol.
Leipe Leeuw
24 juli t/m 23 augustus
Niet brullen, maar lekker leip brullen. Dat is jouw motto. En praten doet dat snelle mondje wel. Jij maakt sneller vrienden dan dat je kan knipperen. En dat is alleen maar leuk. Want hoe meer zielen, hoe meer festivalvreugde!
MDMaagd
24 augustus t/m 23 september
Jij bent een vrije festivalvogel. Jij hebt geen drugs nodig om te fladderen, kleine technovlinder. Hard gaan doe je als je van de heuvel naar het podium rolt. Omdat je de berg schoenen niet zag. Maakt niet uit. Jij staat op en danst weer vrolijk door.
Weegschotel
24 september t/m 23 oktober
De moeder van het gezelschap. Dat ben jij. Ligt er iemand in een foetushouding in het Dixie-toilet? Ze kunnen op je rekenen. Jij komt sneller in actie dan de dj plaatjes kan draaien.
Schorre-stem-pioen
24 oktober t/m 22 november
De festivalkoorts bezorgt jou de glittergriep. Je raakt op elk festival niet alleen je vrienden 4 keer kwijt, maar ook je stem. En je geld. Niet dat jij er wakker van ligt. Tegen alles bestaat immers een pilletje, toch?
Boogshotter
23 november t/m 22 december
Shotjes neem jij als ontbijt. Snel erin betekent snel weer door kunnen gaan. Je hopt van stage naar stage en benut elk festivalplekje optimaal. De DJ-planning ken je beter uit je hoofd dan je eigen telefoonnummer. Handig voor je vrienden. Zo’n wandelend programmaboekje.
Steenbokbier
23 december t/m 20 januari
Drugs? Nee. Bier hier! Jij bent de Holle Bolle Gijs van de festivals deze zomer. Is de ene hand leeg, dan is de ander zo gevuld. Jij kent de weg door de mensenmassa inmiddels zo goed, dat je ook nog eens altijd als eerst aan de bar staat.
Waterflesjeman
21 januari t/m 18 februari
Flesdopjes zitten standaard als souvenir in je onderbroek. Lekker voorbereid, want jij wilt alleen water. Heb je meer (ha ha) dan genoeg aan. De festivalvibes stromen door je bloed en die kleine slokjes water helpen je er prima bij. Houden zo.
Fister
19 februari t/m 20 maart
Het is fistpompen of verzuipen. Dat is de enige manier om een feestje te bouwen! Je stoot zo drie uur achter elkaar door, zonder moe te worden. En als de DJ vraagt om wat handjes omhoog? Dan zit jij al op iemands nek.
En, wat staat er voor jou in de sterren?
Door: Marleen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!