• De heftigste ooit... | Vier Handen

 • In Vier Handen op Eén Buik helpen bekende moeders jonge moeders. De gevallen zijn vaak heftig. Maar deze week... werden wij zelfs stil van.

  Deze week is het de beurt voor de 18-jarige Michelle. Zij wordt gecoacht door niemand minder dan Patty Brard! Michelle is 18 en zwanger van haar verloofde Michael-Angelo. Ze hebben bewust voor de zwangerschap gekozen. Maar twijfelen opeens of dat wel zo’n goed idee is. Hij is dakloos, en zij woont onder begeleiding in een huis waar geen plaats is voor een kindje. En waar ze zelf ook nog eens weg moet. Hoe moeten ze dit gaan doen? 

  We zijn nog niet begonnen of heel Jezus’ squad wordt erbij gehaald. Door een alien uit de 90’s nota bene. Dit belooft een mooie Twitter avond te worden. 

   

  Zodra de bekende moeder in beeld komt slaat de twijfel op Twitter toe. Patty Brard als coach? Hoe dan?! Zoals Pat zelf zegt: “Ik kan putten uit mijn eigen stupiditeit. En hoe ik het nu als wijze oma zou doen.” 

   

  En dat blijkt niet alles. Patty ramt erin zoals we van Patty konden verwachten. Geen gezeik. Maar gewoon keihard een schop onder de aarsjes. Voor beiden. Je kan een hoop over deze bijzondere dame zeggen. Maar dit kan ze. En lekker ook.

   

  Voor ze de kleine verwelkomen willen Michelle en Micheal-Angelo eerst trouwen voor de kerk. En dat doen ze in een gymzaal. Dan zijn de kijkers even in de war.

  Financieel gaat het alles behalve lekker bij het stel. Dus zodra Patty hoort dat ze in hun benauwde situatie een Wii gekocht hebben was het huis te (nog) (te) klein(er). “EEN WII?!?” En ook Twitter schoot uit haar staartje.  

  Michelles bevalling wordt - sorry Michelle - een behoorlijke bitch. Waar ze eerst nog even een gele M naar binnenknalt en een beetje Pokemón vangt. Gaat de lol er snel van af en heeft ze pijn. Véél pijn. 

  Tijdens de weeën schreeuwt ze het uit, waarom de fuck doet dot zoveel meer pijn dan de verwekking? Ehm...

  Maar na veel te veel helse uren is het zover. De kleine is geboren! Maar de zorgen zijn nog niet voorbij. Sterker nog, het jonge stel krijgt nu 24 uur per dag begeleiding. En de WTF-tweets slaan inmiddels om in totale ongeloof... 

  Hoe hard Michelle ook probeert, het lijkt haar maar niet te lukken de juiste liefde te geven. Hoe graag ze het ook wil. En uiteindelijk wordt er een intens moeilijk besluit genomen. De kleine wordt uit huis gehaald.  

  Michelle en Michael-Angelo zijn er kapot van. Maar lijken ook te beseffen dat ze écht flink moeten vechten en moeten laten zien dat ze de zorg op de kleine aankunnen.  

  Het mag duidelijk zin. Dit was misschien wel de meest heftige aflevering die we gehad hebben. En geloof ons. Dat zégt wat… En terwijl Twitterend Nederland langzaamaan weer ietwat bijkomt van de schrik, worden vooral ook de vriendjes even voorzichtig geattendeerd op de grote gele M actie tijdens de bevalling. 

  Tot volgende week! Vier Handen Op Eén Buik, elke dinsdag 20:30 uur op 3!

  Vier Handen - Michelle, Michael-Angelo & Patty


   

Gerelateerd