• Snorella, hormonen & Chantal | Geslacht!

 • Ryanne startte bij La Paay en wat lieve baarmoederfluisteraars. En dat ging er zowel bij haar als ons in als roze koek. Dus tijd voor… deel twee!

  Terwijl Ryanne haar ruimtevaartschepen tekent hangen wij alweer massaal aan haar lippen. 
   

   

  Deze week gaat ze buurten bij Snorella, doet ze een hormoontest, gaat ze gluren bij body builder chicks, ontmoet ze Samantha en ontmoet ze Chantal Janzen.

  Maar eerst dus... Snorella! Als er iemand schijt heeft aan het mannetje/vrouwtje denken is het Micha wel. Oké en Snorella dan. Maar die leven in één lijf. Dus dat telt niet. Terwijl Micha transformeert tot zijn wederhelft kijkt Ryanne gebiologeerd toe. 'Of ze ook opgemaakt wil worden?' NEE. Duidelijk. 


  Samen met Snorella bezoeken ze een slimme wetenschapper. Die hen op basis van hun, komt ie, 'vingerlengte-ratio', kan vertellen of ze meer mannelijke of vrouwelijke hormonen hebben. 

  Zo. En na wat biertjes en oud nieuws is het tijd voor een kamer vol… vrouwelijke body builders! Natuurlijk helemaal Ryanne’s scene. “Mijn God."


  Ik ga toch niet op hakken lopen? Ik vind dat zo denigrerend. Ik ben toch geen paard?!” Maar al snel raakt ze op d’r gemak en scoort tussen neus en lippen door nog even een nummer. #trots

  Verder gaat Ryanne op bezoek bij een LHBTQI hangout in Rotterdam. Waar ze Samantha ontmoet. Een toffe chick met 17 beta hsd deficiency. Google maar.

  Goed. En geen programma scoort nog zonder BN’ers dus was ook Ryanne de lul. #feest Maar ze kickte kont. Trok Ultieme Vrouw Chantal Janzen voor de camera. En liet haar verbouwereerd doorlopen. Mét Ryanne’s creabea Award in d’r handen. 


  Oh ja, en er was nog iets met de tieten van Chantal. Oh, en een oplettende kijker had het over haar doorschijnende achterkant. Verder lokken we je helemaal niet om de aflevering te kijken. Tot dinsdag!

  GESLACHT! - AFLEVERING 2

   

   

Gerelateerd