• Esmiralda & Tatum | Vier Handen Op Eén Buik

 • Bekende moeders helpen tienermoeders tijdens hun zwangerschap. Dat is Vier Handen Op Eén Buik. En gisteren was de aftrap van het nieuwe seizoen!

  AFLEVERING 1 - ESMIRALDA & TATUM

   

  In de eerste aflevering ontmoeten we de 20-jarige Esmiralda. Esmiralda woont thuis met haar moeder, vijf broertjes en zusjes én haar vriend Rajend. Haar huidige situatie is verre van perfect. Maar als Tatum Dagelet haar ontmoet is één ding duidelijk. Ze wil dit fiksen! 

  Haar vriend is dakloos en heeft een wietverslaving. Zelf kampt Esmiralda met een angststoornis. En dan wonen ze ook nog met z’n zevenen in een huis van zeventig vierkante meter. Dat is dan weer best gezellig. Maar om nu te zeggen dat ze klaar zijn voor een twééling? Tijd om de boel op orde te brengen! 

  Ondertussen is Wiebe net als bij Baby Te Huur vooral aan het wachten op een nieuwe bingokaart. #wiebiedt?

   

  Oh ja, ondertussen was er ook een programma van Meneer Kaktus op tv. Voor de één een makkelijke keuze. Maar sommigen komen terug op hun verkeerde keuze. Die wij natuurlijk al méters ver aan zagen komen. Maar kan gebeuren. #sorryPeter

   

   

  Inmiddels valt Nederland van de ene verbazing in de ander. En worden voorzichtig de eerste conclusies getrokken... 

  En gelukkig zijn er naast de gebruikelijke zure matten ook fans die nét iets verder kijken dan hun leuke neusje lang is.  

  Rekeningen heeft Esmiralda niks mee. Sterker nog, te hoge rekeningen gooit ze weg. Fans willen gelijk weten waar zij zo’n prullenbak vandaan kunnen halen. 

  En dan dreigen de baby’s veel te vroeg te komen... Vanaf 24 weken ligt Esmiralda af en aan in het ziekenhuis. En moeten ze er rekening mee houden dat hun baby's het niet overleven... 

  De steun voor Esmiralda en Rajend groeit en groeit. 

  Uiteindelijk worden de baby's na een bevalling van 2.5 dag geboren. Een spannend momentje. Dus wordt er ondertussen teruggeblikt op één van de luchtige hoogtepuntjes van de uitzending.

   

  Nederland lijkt er over uit. Alhoewel dit stel een állesbehalve normaal leven leidt, komen ze er wel! Rajend is van schrik zelfs uit zichzélf gestopt met blowen. En heeft na drie maanden al 840,- bespaard! En ook Esmiralda lijkt na een regenboog van haarkleuren en uitspattingen haar mama-rust gevonden te hebben. 

  Nederland kan rustig slapen. En met z’n allen kijken we uit naar volgende week...

   

  Vier Handen Op Eén Buik, elke dinsdag om 20:30 uur op NPO3!

   

   

   

Gerelateerd