• 'Heerlijke aflevering!' | Vier Handen

 • Xandra Brood (van eindbaas Herman inderdaad) helpt de 20-jarige Rosa. Die tijdens de eerste ontmoeting al 36 weken zwanger is. Tijd voor actie! 

  Rosa heeft zich de afgelopen jaren diep in de nesten gewerkt. En heeft inmiddels een schuld van tegen de 20.000 euro. Er moet flink wat gebeuren dus! 

  Haar zwangerschap kwam als een grote schrok. Ze wist niet anders dan dat de kans op een kind met haar overgewicht erg klein was. Niets bleek minder waar. 

  Terwijl Xandra, Rosa en de moeder van Rosa over schulden praten, zijn de kijkers vooral gefocust op dat watertandend-lekkere goedje wat op de borden bivakkeert. 

  De bevalling van Rosa wordt tering zwaar. En ja, dan is het laatste wat je kan gebruiken een goed bedoeld bedaren tot 'kalmte'.  

  De hechtingen zijn nog nat of er moet al verhuist worden. Maar deze oermama laat zich niet kennen. En kickt de verhuis-ass alsof het niets is. 

  De schulden blijken hoger dan verwacht. En omgerekend blijkt ze nog maar 50,- per maand te besteden te hebben. Maar Rosa laat zich niet kennen en gaat ervoor dit te cheffen! 

  Verder bestond de aflevering vooral uit schreeuwende eierstokken. “Dat mannetje!” En meer en meer fans die deze week niet twijfelen. Deze chick komt er wel. 

  Tot volgende week!

  Vier Handen Op Eén Buik, elke dinsdag 20:30 uur op 3!

  VIER HANDEN - ROSA EN XANDRA BROOD

   

Gerelateerd