Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Dit heb je gemist! | Vier Handen Op Eén Buik

21-12-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
503 keer bekeken
  •  
vhoeb1klein
In Vier Handen Op Eén Buik helpen bekende moeders tienermoeders bij hun zwangerschap, de bevalling en erna. Voordat het nieuwe seizoen begint (vanaf januari elke dinsdag op 3) gaan de bekende moeders uit de vorige seizoenen langs bij hun tienermoerders.   
En ook Twitter was er weer klaar voor. Dinsdagavond, Twitteravond. Een nieuwe traditie is geboren. 
Sofie bezoekt haar tienermoeder Silvana. Zij en haar vriendje Wesley hadden geen werk en geen huis. Die situatie is nog hetzelfde. En inmiddels is Silvana zwanger van haar tweede. Tot groot ongeloof van Twitterend Nederland...
Tanja bezoekt haar tienermoeder Lisanne. Lisanne was 17, lichtelijk autistisch en behoorlijk lui. Haar moeder maakte zich dan ook grote zorgen hoe zij een kind op ging voeden. Maar als Tanja haar weer opzoekt is ze 102 kilo afgevallen. Staat er een vrolijk mannetje naast haar. Maar is ze helaas wel weg de vader van Lorenzo.  
Oude herinneringen herleven. De wijsheid “Het leven is geen bitterbal.” staat nog vers bij de fans in het geheugen. 
De gelijkenissen met Baby Te Huur zijn ook ontdekt. En zo werden Silvana en Wesley omgedoopt tot Phil en Mel 2.0.
“Niemand luistert naar mij, dan kunnen ze de tering krijgen.” Silvana is 18, maar heeft nu al geen vertrouwen meer in haar toekomst. Ze vindt niets leuk. Het zint haar niet. En daarom gaat ze ook niet werken. Ze wil eerst een huis en rust in de tent. En ja, dat is inderdaad een wat onlogische volgorde.
Goed, het mag duidelijk zijn. We hebben afscheid moeten nemen van Baby Te Huur , maar de vervanging is mínstens net zo genieten.  
Wij zeggen… tot volgende week! 
KIJK DE HELE AFLEVERING
Vier Handen Op Eén Buik, elke dinsdag om 20:30 uur op NPO 3!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!