• Jihaa! ADE is begonnen!

 • Stuiter, stuiter: de mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken! Huh, maar kerst is toch in december? Dat klopt. Maar wij bedoelen het Amsterdam Dance Event! Na de sluiting van het festivalseizoen is het hoog tijd om weer finaal uit je plaat te gaan. En dat kan deze week. Heerlijk. Omdat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet qua evenementen helpen we je de komende dagen. Iedere dag lichten we vijf súpervette feestjes of andere festiviteiten uit. Ook maken we recensies voor de thuisblijvers die volgende week tentamens hebben. Iedereen blij. 

  Bijzijn is meemaken

  We beginnen bij de aanraders van donderdag 20 oktober:

  #1 Dutch National Opera & ADE present: Before Present

  Waarom staat er Opera in de titel, dit evenement draait toch om dancemuziek? Zeker! Maar tijdens ADE ontmoeten verschillende muziekstijlen elkaar. Het Nationale Opera heeft de handen ineen geslagen met DJ/Producer Sjamsoedin voor Before Present. Dat belooft wat! 

  #2 AREA 10 vs What Hannah Wants

  Als Hannah Wants achter de draaitafel staat weet je dat het feest wordt. Op haar houseplaten met de nadruk op de bas kan je niet stil blijven staan. En dat in de geliefde Chicago Social Club. Yes!

  #3 Fedde Le Grand presents Darklight Sessions

  Dat wij in Nederland goed zijn in grote DJ’s produceren moge duidelijk zijn. Fedde Le Grand is er daar één van. En niet zomaar één. Hij kan worden gezien als een pionier op dancegebied. Deze kan je daarom bijna niet missen.

  #4 Rauw & Decked Out present Rauw: No sleep at the ADE SLEEP/OVER

  Jaaa! Onze favoriete discodinosaurus geeft ook een feest tijdens ADE! Dit zal één van de laatste edities van Joost van Bellen’s legendarische feest Rauw worden. Genoeg reden om deze in je agenda aan te vinken.

  #5  ZeeZout ADE 2016 // Dimensions

  Hou je van lekker underground? Van de sound van disco, funk, techno, Detroit en Chicago? Dan moet je deze avond naar ZeeZout. En Hunee komt. Die energieke Koreaanse meneer die zijn broek wel eens uittrekt tijdens het draaien. En die weergaloze sets draait. Meer hoeven we niet te zeggen toch?  

  Veel plezier!

Gerelateerd