• Alle hoogtepunten van JZHMH in 9 grappige gifjes

 •          

  Compleet kaal, in tutu of met zeemeerminstaart. Tim ging weer vol gas in Je Zal Het Maar Hebben. En dat verliep niet zonder slag of flinke stoot in de ballen. Gelukkig hebben we de gifjes nog!

  Geen benen meer hebben of door je angst de deur niet uit durven. Zulke heftige onderwerpen tóch bespreekbaar maken. Dat kan alleen in JZHMH. 

  Annemarie is bijna blind en sleurt Tim de markt op. Hij mag direct aan de bak. En waar kun je beter met een stok leren lopen dan in een kudde marktgekkies?  

  Een bijzondere kandidaat in Je Zal Het Maar Hebben: een stil muurbloempje zonder benen. Grapje. Tim ontmoet Sanne op haar werk. Maar hij moet even wachten tot ze klaar is. Tijd genoeg om een etalagepop binnenste buiten te keren. 

  Kale koppen niet te stoppen! Door een haarziekte is Hermien kaal. Tim moet er ook aan geloven. Staat hem goed, zo’n Arie Boomsma 2.0 look.

  Tim in Tutu. Dat valt meer op dan de stenen die aan zijn lijf bungelen. Die vervolgens keihard je ballen masseren. Ballet is hartstikke leuk, of niet Tim?

  Longboarden met een duikbril op. Robin glijdt graag over het asfalt. Maar door zijn taaislijmziekte gaat skaten moeilijk. Tim ervaart hoe dat is. En krijgt een lesje ademnood voor beginners. 

  Toninho, die zijn benen verloor door een bermbom, is dagelijks in de sportschool te vinden. Of Tim ook even honderd kilo kan liften. Met zeven kleurtjes poep in zijn sportbroek doet ie een poging.

  In miniatuurhondjes heffen is Tim veel beter. Daar krijg je ook beestachtige biceps van. Je moet alleen wat langer trainen.

  Machiel is doof geboren. Praten doet hij daarom met zijn handen. En wat wil je het eerste leren in een vreemde taal? Juist. Scheldwoorden. Het verschil tussen ‘appel’ en ‘klootzak’ blijkt nog knap lastig.  

  Als toetje op het seizoen, mag Tim in de laatste aflevering taarten bakken bij Yvette. Ondanks de chronische ontstekingen in haar handen bakt ze haar taartenwinkel dagelijks vol. Wat nóg lekkerder is dan taart? Het voorproeven natuurlijk.

   

  En dat was ‘m dan. Wil je alle afleveringen terugzien? Kijk het hele seizoen hierrrr terug. 

Gerelateerd