• ROTJOCH WINT POP MEDIA PRIJS 2016

 • Rotjoch (Angelo Diop) heeft de Pop Media Prijs gewonnen voor 101Barz! En da's toch wel de lekkerste prijs voor de muziekmedia die je in Nederland kan winnen. 
  DWDD Recordings, Mary Go Wild en Atze de Vriezer gingen hem voor. 

  Angelo richte 101Barz tien jaar geleden op. Toen was het nog een programma op 101.tv. Binnen de kortste keren werd het een enorm succes. En groeide het uit tot een online kanaal voor studiosessies. Dat nog steeds wordt opgenomen vanuit de studio in Hilversum Media Park. Waar elke Nederlandse rapper die er toe doet is geweest.

  De jury: "Nooit was hiphop zo dominant aanwezig in de Nederlandse popmuziek als in 2016. Rotjoch voelt als geen ander aan wat er binnen de Nederlandse hiphop gaande is. Hij bewijst op zijn eigen zender 101Barz nu al tien jaar een uitstekende neus te hebben voor nieuw talent en zorgt er dankzij sessies ook voor dat nieuw talent de aandacht krijgt die het verdient. Ronnie Flex, Broederliefde en Sevn Alias zouden zonder Rotjoch nooit zo bekend geworden als ze nu zijn. In het jaar dat 101Barz zijn tweede lustrum viert vindt de jury van de Pop Media Prijs dat het hoog tijd wordt de drijvende kracht erachter nu wel te bekronen.” En daar zijn wij het helemaal mee eens. 

  De Fellas - Wintersessie 2017 - 101Barz

  Abonneer je hier op 101Barz!

Gerelateerd