• DIT WAS SOLAR WEEKEND 2016

 • Opblaaskrokodillen vliegen je om je oren. Door de rook zie je geen fuck. En ondertussen trek je een sliert confetti uit je bier.

  Ja hoor. We zijn weer op Solar. Het eerste weekend van augustus. Het weekend dat niets moet. Alles mag. En een gemiddelde adhd’er zijn medicatie steevast verdubbeld. Solar Weekend is elk jaar weer een gegarandeerd FEEST. Met hoofdletters ja. Mag ik ook klinkers kopen?

  Omdat het gewoon TE VEEL is om allemaal neer te tikken. En jij bovendien wat beters te doen hebt (uitbrakken bijvoorbeeld). Hier onze zes highlights van Solar Weekend 2016!

  Het openingsritueel

  Na kleurenpoeder, fluorverf en waterballonnen met fluorverf was het dit keer de beurt aan waterballonnen met kleurenpoeder. Met één grote teringzooi tot gevolg. Maar dan wel een heerlijke kleurrijke!

  De surprise schuimparty

  Ja. En dan was daar… de SCHUIMPARTY!! Wie, wacht, wat, waar?! Bij de mannendouches natuurlijk! Direct na het openingsritueel. Douches open, chaos aan en je ogen vol schuim. Maar godallejezus wat was het tof!

  Het waterpistolengevecht

  Bella en Nathan hebben er nog steeds een natte string van. Het waterpistolen-gevecht op het strand. De jongens tegen de meisjes. Een klassieke zeiknatte knaller die je NIET hebt mogen missen.

  De plee rave

  Natuurlijk mag ook de plee rave niet ontbreken in dit rijtje. Deze keer achter de dixies op het festival terrein. Met een - tussen pruttelende toverdranken in - geschifte plaatjesdraaiende professor. Bomen die vol hingen met bellenblaasmachines. En een drummer die live meespeelde en er duidelijk ZIN AN had! 

  De crispy chicken met zoete aardappel frietjes

  Crispy chicken met pittige saus, knoflooksaus en een shitload aan mega knapperige zoete aardappel patatjes. Zonder twijfel het ALLERGODVERGETENLEKKERSTE eten wat ik óóit op een festival heb mogen nuttigen.

  Ruuds afscheid

  Geen Solar Weekend zonder FeestDJRuud. Standaard een confetti explosie die je opa niet overleeft. En dit jaar was het ook nog eens zijn laatste Solar. Want Ruud stopt aan het einde van het jaar. Dus was de VageGasten-stage omgetoverd tot één grote opblaasbeesten-arena. En ging het er ook dit jaar ‘gewoon’ SNOEIHARD des Ruuds aan toe! * trekt een confetti sliert uit d’r haar *

   

  Al dit moois moeten missen? Of nu al genadeloos heimwee? Geniet een klein uurtje snoeifijn na met Bella en Nathan in de video hieronder. 

  Tot volgend jaar <3

  Door: Suzanne

  BNN Presents: Solar Weekend 2016

Gerelateerd