Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Songfestival-barbaar Sahil keurt!

13-05-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
sahil-thumb
De halve finales zitten erop. Alle finalisten zijn bekend. OOK Nederland staat in de finale. Yes. Dus vanavond zitten wij allemaal met een droge witte wijn naar O’G3NE te kijken. Want wij zijn natuurlijk allemaal pro-songfestival. Maar er zijn dus ook songfestivalbarbaren. Mensen die dan ‘n week later in de krant lezen dat Nederland gewonnen heeft… Zo zonde hè. Nou, Spuiten en Slikken presentator Sahil is er ook zo een. Dus lieten we Sahil even goed kijken naar al het talent. Zijn specialiteit? De ‘één blik’ beoordeling. Want mensen, eerlijk, één blik zegt toch genoeg! Dit zijn Sahil’s favorieten. Favoriet omdat ze zo heerlijk idioot zijn. Of omdat ze gewoon lekker zijn! 

De paardenstaart | Montenegro

“Die staart, mijn god… Waar kijk ik eigenlijk naar? Wow wacht, ik weet niet goed wat er gebeurt. Oh maar even, hij heeft wel moves gek!”
 

Ik durf niet te kijken | Nederland

“Ogh… Sorry ik vind dit echt heel awkward… En waarom is dit zo corny!? *Zoef* Weg mijn vertrouwen in Nederland!”
 

Deze gast heeft sowieso veel bitches! | Spanje

“Kijk hem dan, met zijn blauwe ogen, gitaartje en mooie instagram-foto’s. Maar! De muziek, die vind ik zeker wel flex.”

Nee, nee, oh maar dit is wel dope! | Zweden

“Uhm.. Waarom de fack zingt deze man over meisjes? Valt hij niet op mannen!? Is hij hetero? Oh wauw wacht heftig, die loopbanden. Dat is wel dope!”

Waar blijft die explosie nou? | Oekraïne

“Dope, ja echt. Wel even anders ofzo. En die tijd? Oh wacht, ik zie het al het is een afteller voor een bomexplosie. Waar blijft die bom nou?! Nou dat is echt anti-climax…”

Leg me even dat paard uit | Azerbeidzjan

“Oké, spannend… HO WACHT. Hahahahhaa wtf is het met dat paard? Wacht heb ik iets gemist? Wat. Is. Dat.”
 

Hé maar dit is best lekker | Noorwegen

“Ja dope. Hier kan ik wel wat mee. Eerst even lekker rustig met veel vocals, dan die beat, dan weer zingen. Ja vind ik wel dope.
 

Hahahahaha een dansende aap | Italië

“Dit is echt typisch Italiaans. Maar ja, of het mooi is. HAHA HUH WTF. Waar komt die dansende aap ineens vandaan? Haha, waarom, wat is dit?”
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!