Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Terugkijken! | Dood bevroren, Beachboys & Filemons 1e bloedneus!

08-05-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
thumb

VALERIO4EVER

Dit was de laatste aflevering… Best wel verdrietig. Maar wat hebben we toch veel geleerd van Valerio. Oh en we zijn geshockt… Het meest schokkende zag je misschien wel afgelopen week. Valerio was namelijk in een invrieskliniek. Daar liggen al 149 doden bevroren te wachten tot ze weer tot leven worden gebracht… Geen grap. Kijk het hier terug:

DAT WORDT OORLOG

Hoe makkelijk kan je twee groepen tegen elkaar opzetten? Bizár snel. Vorige week werd het groepsgevoel gestimuleerd. Deze week staat in het teken van… wráák. Beetje manipuleren hier, wat voeden daar en bám. De rest gaat vanzelf. Tijd voor een eerste confrontatie! Kijk nu online:

TRIPPERS

Geraldine bezoekt ‘de vergeten generatie’ van Parijs. Het zijn kinderen van migranten die met muziek en rap vertellen wat ze nou eigenlijk écht vinden. En Tim is deze week weer in Kenia, maar dan in een ander gebied. Hij gaat kletsen met de zogenaamde Beachboys. Kenianen die seks hebben met witte vrouwtjes. Om het allemaal te verdragen nemen ze drugs. Je ziet de hele uitzending hier:

SPUITEN EN SLIKKEN

De billen van Kim Kardashian kun je gewoon laten maken. Emma gaat kijken hoe dit allemala werkt. Zo ziet ze hoe het lichaamsvet van haar buik naar haar billen wordt gezogen. Ondertussen daagt Nellie haar medepresentatoren uit voor een experiment. Ze wil namelijk weten hoe de rest denkt over seksuele intimidatie, en hebben zij er ook zoveel last van? Hier terugkijken:

FILEMON SLAAT DOOR

Met bloed, zweet en nul kickbokservaring duikt Filemon Wesselink de ring in. Maar! Eerst trainen, dan geloven. De eerste training belooft wat. Filemon wordt gelijk in elkaar gebeukt door een 13-jarig meisje. Alles doet pijn. Vooral zijn ego. Maar als hij wil winnen van Ajouad, moet hij doorzetten. Gooit hij die handdoek in de ring? Of dept hij er strakt vol trots zijn zweet mee af? Kijk Filemon slaat door hier terug:

VECHTERSHART

Sjoerd heeft lang met een geheim rondgelopen… Tot nu! Hij heeft bekend; hij vat op mannen. En dat is toch wel even heftig in de bokswereld! Over geheimen gesproken, Rodney zit helemaal vast in de drugspraktijken. En dan wordt er 3 kilo coke van hem gestolen. Als hij die maar weer terug vindt… Kijk ‘m hier terug:

Wat je deze week gaat zien:

Maandag – 21:50 uur op NPO 3 - TRIPPERS
Maandag – 22:45 uur op NPO 3 – Filemon slaat door (herhaling)
Dinsdag – 20:25 uur op NPO 3 – Dat Wordt Oorlog
Dinsdag – 21:25 uur op NPO 3 –  Je Zal Het Maar Hebben (Roxy & Machiel)
Dinsdag – 22:00 uur op NPO 3 –  Spuiten en Slikken – GHB en lesbiennes
Woensdag – 21:55 uur op NPO 3 –  First dates
Zondag – 20:25 uur op NPO 3 –  Vechtershart (The Fight for the Fight)
Zondag – 22:00 uur op NPO 3 –  Filemon Slaat Door
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!