Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Tim gaat kaal en keihard in JZHMH

19-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
90 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2017-04-19 om 15.04.21
Een kale kop óf elke dag je longen kapot blaffen. Allebei even kut. Hermien heeft door een haarziekte nul lichaamsbeharing. En Robin lijdt aan taaislijmziekte. Toch hebben ze meer ballen dan een kudde hitsige stieren bij elkaar. 
Hermien heeft alopecia areata universalis. Dat is een hele mond vol. Maar helaas geen kop vol. Op haar hele lichaam is geen haartje te bekennen. Zelfs haar wimpers en wenkbrauwen ontbreken. 
Eén voordeeltje. Benen scheren hoeft niet. Maar dat is het enige pluspunt. Hermien gaat nooit zonder pruik de deur uit. Al glijdt die zweterige cavia soms zó van d’r hoofd. Tim wil ervaren hoe dat is. Dus... koppie kaal?
Tim gaat lekker met zijn Arie Boomsma-look. Wie ook behoorlijk lekker gaat, is de 18-jarige Robin. Die shinet keihard als vakkenvuller. Maar wat je aan de buitenkant niet ziet, is dat hij taaislijmziekte heeft. Best heftig. Of hij zich daardoor laat tegenhouden? Echt niet.   
De vrouwtjes worden wel wild van Robin. Blond, blauwe ogen, lekker ding! De positieve vibes stralen van deze boy next supermarktdoor af. Dat is misschien nog wel zijn allermooiste eigenschap.
Ook al is de toekomst van Robin onzeker, hij huft bikkelhard door het leven. Een lesje #genietenvanhetleven voor beginners. 
JZHMH gemist? Kijk Tims kale koppie hierrr terug:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!