• TINDER VOOR ORGIES?!

 • Heb jij weer. Is de curling avond met je buddies wéér afgelast. Er zit niets anders op…

  Dan maar ‘n avond face swappen met je chagrijnige kat. Terwijl je met een lekkende traanbuis op de bank Netflix probeert uit te spelen. Óf je swiped jezelf en je squad gewoon een Tinder-orgie in! Ja, dat kan dus. 

  Al je natte dromen komen eindelijk uit. Want het is nu mogelijk om een orgie te fixen via Tinder. Althans, als je dat zou willen. Want de pandapuntpreventie app rolt een nieuwe functie uit: Tinder Social. De functie werkt al in een paar Engelstalige landen. Maar in Nederland moet je je Tinder dates nog even in je eentje afwerken. 

  Hoe de functie werkt? Je vormt met maximaal vier Facebookvrienden één groep. Daarna geef je aan wat jullie willen doen. Bijvoorbeeld een concertje pakken. Pokémon jagen. Geblinddoekt lampenkappen beschilderen. Of een vunzige beuk orgie houden.

  En HOPPA. Vervolgens kun je op zoek naar dé squad-match made in heaven. Kijk alleen wel uit voor 50 Shades of Grey swinger club van je moeder.

  De baas van Tinder zegt dat de functie niet is bedoeld voor orgies: “Tinder Social is gemaakt om avondjes uit te plannen, de echte wereld in te duiken en om nieuwe mensen te ontmoeten."

  Kan ie wel lekker zeggen. Maar Tinder gaat nog vooral om inwendige ontmoetingen. En zo zal ‘t zeker nog een tijd blijven. Want de eerste die op Tinder zit ‘voor de goede gesprekken’, moet ik nog tegenkomen.

Gerelateerd