Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Queer Amsterdam | Transformatie

28-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Thumb-Selgal
Queer zijn is awesome. Lees hier waarom. Maar er zijn dus mega veel varianten queer. Want queer is een parapluterm. Het is een naampje voor lesbiënnes, homo’s, biseksuelen, transgenders en alles daartussenin. En onder die paraplu gebeuren dus dingen. Hele fucking stoere dingen.
Zo ook bij de 17-jarige Selgal. Als 16-jarige deelde zij een foto als man. ‘Pothoofd man’ zegt ze zelf. Dat was toen. Nu is Selgal is vrouwer dan vrouw. Ze deelde haar transformatie via deze fotoserie . Met een wel hele duidelijk boodschap ---->  Als zij het kan, kan jij het ook. Oh en, fuck de buitenwereld.
Pothoofd-Selgal
En ja je ziet niet op elke foto een glimlach. Want ja het is een hele zware transformatie. Maar check vooral even die glimlach aan het einde.
Selgal is blij. Ze is eindelijk helemaal zichzelf. En zoals ze zelf zegt: “Geluk is echt!”. Dus mensen. Selgal is het levende bewijs. Queer is awesome. En zijn wie je bent is nog meer awesome.

Nog meer queerness zie je in onze awesome drama serie Queer Amsterdam!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!