• Wat betekenen emoji's nou echt?

 • Het is Wereld Emoji Dag! (Waarom op 17 juli? Kijk maar even hoe de kalender-emoji eruit ziet... #mindisblown) En dat moet gevierd worden. Want die poppetjes maken ons leven soms een stuk makkelijker. Ze brengen nuances aan in je appjes, maken de botste opmerkingen grappig en een lief bericht sarcastisch. 

  Maaaarrr, ze kunnen soms ook volledig verkeerd geïnterpreteerd worden. En om miscommunicaties en nutteloze app-discussies met je moppie te voorkomen, geven we je even een lesje ‘emoji’. Want wat betekenen ze nou écht?

   

  MEER EMOJI'S

  Zeg 't met Gaymoji's
  Ken je dat? Dat je op zoek bent naar een emoji die preciés uitdrukt wat je bedoelt. Maar dat ie gewoon niet in het rijtje staat. WhatsApp mist er nogal wat. Dat dacht Grindr ook en dus introduceerden ze de Gaymoji's. Lees: aubergines in alle soorten en maten. En meerrr.


  Emoji eten
  Koken met emoji's? Het kan! Deze emoji-aardappel-ovenschotel bijvoorbeeld. En mocht je daar nou net geen zin in hebben, dan kan je altijd nog de emoji taart bakken.
  Eindbaas in emoji worden?
  Films, tv-programma's en songtitels uitbeelden met emoji's is nog best lastig. Download hier (Android) of hier (Apple) onze Emoji Battle App en word een eindbaas in emoji's!

Gerelateerd