• Wow! Vier kids op je 22e | Gemist?

 • Dinsdag start het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik. Deze week gingen we terug bij oude deelnemers. En Twitter ging lós!

  Deze week gaat Renate langs bij Sharona en Robin. Ook wel bekend als het kattenpoepstel. Hoe is het nu mét ze, en misschien wel belangrijker, met hun huis?

  Hoe is 't nu met...? Deel 2

  Leontine gaat terug naar Aline. Aline was op haar 19e zwanger van haar derde. Had een uiterst gecompliceerde relatie en moest rond komen van acht euro per dag. Hoe gaat het nu?

  Aline is keihard aan zichzelf gaan werken. Heeft het financieel erg zwaar. En heeft er een vierde kleine bij van de 52-jarige Wilgo. Maar bovenal wil ze een nieuw begin dus gaat ze… trouwen!

   
  Ook Melisa gaat weer terug naar haar tienermoeder. Die samen met haar vriend Tony op de vlucht was voor de politie.

  Inmiddels zijn ze niet meer op de vlucht. Maar afspreken in hun eigen huis? Dat wilden ze niet. Enigszins verdacht. Ehm… JA. Maar goed, ze zijn nog samen en dolgelukkig in vewachting van een tweede…

  Oké. Eindstand? Overall gezien leek het zeker wat beter te gaan met de stellen. Waren er een hoop wéér zwanger. En blijven we vooral met samengeknepen billen duimen op een 'en ze leven nog lang en gelukkig'. Tot dinsdag!

  Vier Handen Op Eén Buik - NIEUW SEIZOEN - Dinsdag 20:30 uur op 3! 

   

   

Gerelateerd